PRESENTACIÓ

Beuda, municipi de la comarca de la Garrotxa situat al nord del municipi de Besalú, us convida a la 1a. edició de la MdM, Cursa Vertical i Mitja Marató que es celebrarà el dissabte i diumenge 14 i 15 de novembre de 2015.

Dues curses per senders i corriols que permetran a tots els corredors/es descobrir les muntanyes de la Garrotxa, així com, gaudir dels nostres espais naturals a través de l'esport, descobrint racons amb una bellesa indescriptible i uns paisatges idíl•lics.

CURSA VERTICAL

Coneix els teus límits ...

La Vertical és una cursa peculiar per les seves caracterísitques. Es tracta de realitzar en el menor temps possible un tram de 4k amb 864 mts de desnivell positiu. Des del municipi de Beuda al punt més alt de la zona, la coneguda "Mare de Déu del Món". La Vertical et posarà a prova, posarà a prova els teus límits, només cal una bona preparació física i psicològica per aconseguir una fita d’aquest nivell.

La sortida es realitzarà al municipi de Beuda situat a una altitud de 274 mts sobre el nivell del mar i el punt més alt de la cursa de situarà a 1.125 mts, al monestir de la Mare de Déu del Món. Tots els participants sortiran alhora. Únicament 300 places.

Un recorregut únic, amb una dificultat considerable, on necessitaràs de les teves mans per grimpar i superar les dificultats tècniques del recorregut. El 14 de novembre aconsegueix la primera fase del repte, la Vertical!

MITJA MARATÓ

Posa a prova la teva resistència ...

La Half Marathon és una cursa de muntanya feta per a tu i només per a tu. Dos anys de treball, dos anys netejant senders, recuperant antics camins i obrint corriols fins aconseguir el recorregut que nosaltres volíem. Un recorregut circular de 21k, una part d'ell conegut per molts corredors, però una altra, totalment desconeguda.

Sortida des del municipi de Beuda (Sant Feliu de Beuda), pujada cap a Salve Regina direcció font de Rocapastora passant pel Corral de l'Abat fins arribar al Castell de Falgars. Baixada cap a la font de Falgars fins Collet del Soler i pujada per Balma de Can Pantinet. Tot seguit s’agafa el camí direcció El Soler, passant pel Coll de Joncanat, fins arribar a la "Mare de Déu del Món". Un cop arribats al punt més alt (1.125 mts), baixada cap al monestir de Sous, passant pel Castellot de Beuda fins arribar, de nou, al punt de sortida, Beuda. Un total de 1.514 mts de desnivell positiu acumulat.

Llocs amagats per la vegetació, un mirador amb una vista d'ocell a 360º, castells, antics camins i moltes sorpreses més és el que t’oferirà la Half Marathon MDM del proper 15 de novembre. No et quedis sense provar-la, no la va oblidaràs, una mitja marató de "pota negra" que et permetrà fer “el senglar”. Únicament 300 places.

RECORREGUTS

CURSA VERTICAL

MITJA MARATÓ

RECORREGUTS

CURSA VERTICAL

MITJA MARATÓ

MDM posa a la vostra disposició tots els serveis necessaris per a poder gaudir en tot moment d'una carrera única.

OBSEQUI REMEMBER:

Obsequi tècnic per a tots els corredors
  -Cursa Vertical: bossa técnica pel calçat esportiu
  -Half: Samarreta tècnica
  -Cursa Vertical + Half: bossa técnica pel calçat esportiu i samarreta tècnica

ASSISTÈNCIA MÈDICA I FISIOTERÀPIA

AVITUALLAMENTS:

- Cursa Vertical : Km 2, punt més alt i punt de sortida
- Mitja Marató : 3 avituallaments + arribada

SERVEI DE DUTXES

FOTOGRAFÍA:

Servei de fotografía a càrrec del fotògraf Oriol Batista.

CRONOMETRATGE AMB XIP:

El cronometratge es realitzarà amb al dorsal.

MEDALLA FINISHER:

Per a tots aquells corredors que aconsegueixin el doble repte: Vertical & Half Marathon.

PREUS:

Fins al 05/07 Del 06/07 al 12/11
Cursa Vertical 12€ 15€
Half Marathon 18€ 22€
Cursa Vertical + Half Marathon 26€ 30€

Programa:

DISSABTE 14 DE NOVEMBRE:

8:30h a 9:30h - Entrega de dorsals VERTICAL
10:00h - Sortida VERTICAL
13:00h - Entrega de trofeus (Plaça de Beuda)
13:00h - Tancament de cursa

DIUMENGE 15 DE NOVEMBRE:

8:30h a 9:30h - Entrega de dorsals MITJA MARATÓ
10h - Sortida MITJA MARATÓ
13:30h - Entrega de trofeus (Santuari de la Mare de Déu del Món)
15:00h - Tancament de cursa

PARTNERS